Kaldbryggemetode for te.

Etter hvert som tempoet i folks liv akselererer, har en te-drikkemetode som bryter gjennom tradisjonen - "kaldbryggingsmetoden" blitt populær, spesielt om sommeren bruker flere og flere "kaldbryggemetoden" for å lage te, som er ikke bare praktisk, men også forfriskende og utstøtende varme.

Kaldbrygging, det vil si å brygge teblader med kaldt vann, kan sies å undergrave den tradisjonelle metoden for å brygge te.
1
Fordeler med kaldbryggemetoden

① Hold nyttige stoffer intakte
Te er rik på mer enn 700 stoffer og har høy næringsverdi, men etter kokende vannbrygging blir mange næringsstoffer ødelagt.De siste årene har te-eksperter prøvd ulike metoder for å løse det dobbelte problemet med ikke bare å beholde smaken av te, men også å beholde teens næringsstoffer.Kaldbrygging av te er en av de vellykkede metodene.

② Anti-krefteffekten er enestående

Når varmt vann brygges, vil polysakkaridene i te som virker blodsukkersenkende, bli alvorlig ødelagt, og varmt vann kan lett brygge teofyllin og koffein i te, som ikke bidrar til å senke blodsukkeret.Det tar lang tid å brygge te i kaldt vann, slik at polysakkaridene i teen kan brygges ferdig, noe som har en bedre hjelpebehandlingseffekt for diabetespasienter.

③ Påvirker ikke søvnen
Koffeinen i te har en viss forfriskende effekt, som er en viktig årsak til at mange har søvnløshet om natten etter å ha drukket te.Når grønn te brygges i kaldt vann i 4-8 timer, kan de gunstige katekinene effektivt brygges, mens koffeinen bare er mindre enn 1/2.Denne bryggemetoden kan redusere frigjøringen av koffein og skader ikke magen.Det påvirker ikke søvnen, så det passer for personer med sensitiv kroppsbygning eller mageforkjølelse.
2

Tre trinn for å lage kaldbryggende te.

1 Tilbered te, kaldt kokt vann (eller mineralvann), glasskopp eller andre beholdere.

2 Forholdet mellom vann og teblader er omtrent 50 ml til 1 gram.Dette forholdet har den beste smaken.Selvfølgelig kan du øke eller redusere det etter din smak.

3 Etter å ha stått i romtemperatur i 2 til 6 timer, kan du helle ut tesuppen for å drikke.Teen smaker søtt og deilig (eller filtrer tebladene og sett dem i kjøleskapet før avkjøling).Grønn te har kortere tid og smaker ut innen 2 timer, mens oolong te og hvit te har lengre tid.

微信图片_20210628141650


Innleggstid: 28. juni 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss