Måten å drikke matcha og effekten av matcha-te

Mange foretrekker matcha, og de liker også å blande matchapulver når de lager kaker hjemme, og noen bruker matchapulver direkte til å drikke.Så, hva er den riktige måten å spise matcha på?
src=http___5b0988e595225.cdn.sohucs.com_images_20190422_07ed22e8160d44c3a7d369ee274cd7e3.jpeg&refer=http___5b0988e5952soh.cdn.
Japansk Matcha: Vask først bollen eller glasset, hell deretter en skje med matcha, hell i ca. 150 ml varmt vann (60 grader er tilstrekkelig), bank matchaen med en matcha-børste, du kan smake på den originale smaken av Japan Matcha-seremonien.

Hva er effekten av matcha
(1) Drikk matcha for å forbedre synet

Matcha er rik på pro-vitamin A, og vitamin A er en visuell sensibilisator.Sensibilisering betyr "øyeforbedring".
src=http___b-ssl.duitang.com_uploads_item_201708_30_20170830133629_mvLBA.jpeg&refer=http___b-ssl.duitang
(2) Drikk matcha for å forhindre karies

Fluor er et av sporstoffene som menneskekroppen trenger.Mangel på fluor vil påvirke helsen til beinfett og tenner, og matcha er en naturlig drikk med mer fluor.

(3) Drikk matcha for å friske opp sinnet ditt

Matcha inneholder en moderat mengde koffein, så den stimulerer sentralnervesystemet.Med duften og duften til den flyktige oljen i matchaen er den forfriskende og forfriskende.
src=http___mmbiz.qpic.cn_mmbiz_jpg_yOMTgpZUZXqLiaaiboQZViaUia0WspYficfB6fqZBvicicxL5dw8ZUudAwk6c5tIkG0TKNTnycgOBE6S4RsECp2TX4mt_picrefqx=http_mt_picrefqrfx
(4) Drikk matcha for å supplere vitamin C

Funksjonen til vitamin C har blitt studert mye de siste årene, og det er enighet om at tilskudd av tilstrekkelig vitamin C er ekstremt gunstig for å forebygge sykdom og styrke kroppen.Matcha inneholder kortrik vitamin C. Temperaturen på matcha-teen bør ikke være for høy, slik at vitamin C ikke blir ødelagt.Å drikke matcha er den beste måten å supplere naturlig vitamin C.

(5) Drikk matcha for diurese og forebygging av steiner

Koffein og matcholin er en av ingrediensene i matcha, de kan hemme reabsorpsjonen av nyretubuli.Derfor er det et godt vanndrivende middel, som ikke bare kan jevne vannlating, styrke nyrefunksjonen, slik at nyretoksiner og avfallsstoffer kan skilles ut så snart som mulig, men også kan forhindre nyresykdom og steiner.
src=http___img.zcool.cn_community_0138c05997d333a8012156039e7fcb.jpg@1280w_1l_2o_100sh.jpg&refer=http___img.zcool
(6) Drikk matcha for å forbedre gastrointestinal funksjon

Matcha inneholder alkaloider, som er en naturlig alkalisk drikk som kan nøytralisere sure matvarer og opprettholde normal pH (litt alkalisk) i kroppsvæsker.I tillegg kan tanninene i matcha hemme bakterier, koffein kan øke magesaftsekresjonen, og aromatiske oljer kan også løse opp fett og hjelpe fordøyelsen, så å drikke matcha har en effekt av å forbedre tarmfunksjonen.
(7) Å drikke matcha for å redusere strålingsskader

Katekinet i matcha har effekten av å nøytralisere det radioaktive grunnstoffet strontium og redusere skaden av atomstråling.Det kan bekjempe strålingsforurensning i dagens byer, så det er kjent som "atomalderens drikke".
src=http___b-ssl.duitang.com_uploads_item_201707_05_20170705231434_tPV8a.jpeg&refer=http___b-ssl.duitang
(8) Drikk matcha for å forhindre hypertensjon

Matcha er rik på katekiner, spesielt matcha, som har et høyt nivå av vitamin P-aktivitet, som kan forbedre kroppens evne til å samle opp vitaminer, redusere opphopning av fett i blod og lever, og opprettholde normal motstand av kapillærer. drikking av matcha-te er gunstig for å forebygge og behandle høyt blodtrykk, arteriosklerose og koronar hjertesykdom.

(9) Å drikke matcha for å senke kolesterolet og forhindre fedme

Vitamin C i matcha er gunstig for å senke kolesterolet i blodet, øker seigheten og elastisiteten til blodårene, og undersøkelser i franske og japanske medisinske kretser har bekreftet at å drikke matcha faktisk kan senke kolesterolet og gå ned i vekt.


Innleggstid: 18. august 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss